Waarom zou u kiezen voor JM Top Trading?
JM Top Trading beschikt over jarenlange ervaring wat betreft het leveren en plaatsen van jacuzzi’s bij particulieren thuis. JM Top Trading beschikt over een ruim aanbod producten en heeft daarnaast een eigen serviceteam.

Kan ik de jacuzzi komen bekijken?
Zeker weten. JM Top Trading beschikt over een showroom in Tilburg die van maandag tot en met zaterdag geopend is. Zie onze showroom pagina voor alle openingstijden.

Kan de jacuzzi thuis worden bezorgd?
Zeker. U kunt ervoor kiezen om de jacuzzi te laten leveren en te plaatsen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand.

Heb ik garantie op mijn jacuzzi?
Jazeker, 2 jaar. Als de jacuzzi door ons geplaatst is, dan geniet u die garantie on-site. Anders worden bij garantie aanspraak de voorrijdkosten in rekening gebracht. JM Top Trading verleent service door heel de Benelux.

Waarom zou u een jacuzzi kopen?
Het hebben van een eigen jacuzzi biedt u veel vrijheid en plezier. Na een lange dag werken in de jacuzzi stappen zorgt voor een ultiem rustmomentje. Zodra u in de jacuzzi zit begint u te zweten en dit zorgt voor een betere bloedcirculatie. Daarnaast vermindert de stress en zorgt het voor het herstel van uw spieren.

Met hoeveel personen kan je gebruik maken van een jacuzzi?
Bij JM Top Trading verkopen wij jacuzzi’s vanaf 2 personen tot een maximum van 6 personen. Ideaal dus om met familie en vrienden van te genieten.

Wat zit er allemaal bij mijn jacuzzi?
De jacuzzi wordt geleverd inclusief een cover, filter, Aqua Kristal waterbehandelingspakket en opstaptrapje.

Welke functies zitten er bij een jacuzzi?
Al onze jacuzzi’s zijn uitgerust met jets. Jets blazen lucht de jacuzzi in, hierdoor voelt het aan alsof u een massage krijgt. Daarnaast zit bij iedere jacuzzi ledverlichting, zodat u ook in de avonduren kunt genieten van uw jacuzzi.

Hoe onderhoud ik mijn jacuzzi?
Het is belangrijk om de jacuzzi goed te onderhouden. Het aquakristal pakket dat erbij wordt geleverd kan u al een tijd lang helpen. Het is belangrijk om het water gezond te houden en regelmatig de pH-waarde te controleren.